IDOL

Jaaaa! linnea henriksson! du gick vidare! stort grattis, hela familjen håller tummarna för dig i idol framöver :D underbart fin låt. grymt.




provdag

samhällsprov idag, satt uppe till halv 1 igår. provet gick vell sådär. åt i skolan sen åkte jag till liljeholmenscentrum och köpte en skön tröja jag hittade på gina tricot förut :) åkte hem, de va sjukt kallt ute, hösten är påväg nu, sen har jag bara chillat tills nu. ska kanske börja plugga snart. jag och lisa hade tänkt padla kajak till märsgarn imorn, där 3orna och 1orna befinner sig nu. men de va tydligen väldigt blåsigt, så ingen utflykt blev det för vår del.
imorgon är vi lediga, blir vell en plugg dag antar jag. skönt att få sova ut iallafall. sen ska vi åka till båten och masta av och hålla på.




helgen.

Helgen började med födelsedagsfest hos Tove som ääntligen fyllde 18!! sedan hämtade Gusten mig och vi åkte hem till mig, lördag dag var jag hemma och pluggade och fixade och trixade lite. sen åkte jag hem till Gusten, vi lagade tacos, såg på alla solsidan avsnitten, grymt roliga faktiskt! bör ses!
söndag chillade vi lite, sen åkte jag hem, pluggade lite. Och nu är de dags att sova för min del. kram.

Nu ska han ut och bo på en ö med klassen och 1orna i en vecka, så jag får vell sysselsätta mig med annat..




Kärlek.


ÅRETS STUDENT SKIVA

Nu har vi äntligen ett bestämt datum, dags att boka in denna dag nu vänner!!! Pratar så klart om vår studentskiva!! ni måååste komma! bara prata med mig så fixar jag en biljett till er vänner :D Den 19e maj smäller de!!!!

??

varför är blogg.se heeeelt åt *******?

RSS 2.0