ingen rubrik idag

Hade bara 2 lektioner idag, matte(= "skissa och gissa") skiit roligt spel som vi satt och tävlade på, på datorn ;)
sen hade jag Eng Nationella muntliga, gick sådär, jag sa vissa bra grejer och så, flöt vell på ibland. men de andra stod för den större delen av konversationen. Min engelska lärare tyckte det var bra, men jag sa liiite lite, hon trodde vell att jag skulle göra bättre ifrån mig, det här var vell g-nivå kan jag tänka mig. Så jag kanske kan prata med henne ensam sen, annars får jag göra bättre senare. jaja..
Nu sitter jag och... ja gör ingenting alls faktiskt! lyssnar lite på musik, äldre låtar var såå mkt bättre! ta denna låt från 60-talet tex.



kände oxå för att lyssna på denna, inte riiiktigt lika gammal men ändå bra ;) höhö


helgen över...igen

Nu är helgen över igen, det går alldeles fööör fort!
I fredags var jag hemma och åt middag, sen åkte jag till Johanna och vid 9 halv 10, sen åkte vi in till Café 60 för att träffa Lisa. Vi satt där och pratade och drack chailatte till kl 12, jätte mysigt:) efter det åkte vi hem till johanna.
I lördags så var va jätte sega, Lisa åkte hem tidigt så jag och johanna gick ner och köpte grädde och gjorde vofflor. och om jag ska vara ärlig var dom sjuuukt goda!! frasiga..mm..
sen kom kathrine och vi skulle gått ner på stan, men jaa eftersom vi var så sega så blev det att vi satt hemma hos johanna. jag åkte hem sen på kvällen och bara var hemma och såg på Rocky 3 som gick på tv.
Söndag då, jag vaknade, gjorde matte, var och trände, middag, gossip girl, Söndagsparty med Filip & Fredrik, sov.


var det bara jag som missade gratis ben&jerrys idag!?

21 april. För 30:e året i rad firar Ben & Jerry's Free Cone Day- med att bjuda alla på en kula gratis glass ur det inte helt impopulära sortimentet från kl 12.00 - 16.00. Sedan några dagar tillbaka finns en B&J-glasskiosk vid Sergels Torg i Stockholm, och nu öppnar man även en fullskalig glassbar i Gamla Stan. Ta dig till hörnet Kåkbrinken/Västerlånggatan så hittar du hela batteriet av smaker, och skulle inte de 24 sorterna tillfredställa dina lustar finns även milkshakes, hotshakes, core sundaes, amerikanska bakverk och hemlagade våfflor att välja på. Under sommaren kommer glassbaren i Gamla stan stänga först kring midnatt - så underbart härligt och osvenskt.

påsklovet

Nu är påsklovet över, för nån vecka sen men ändå.
jag var med johanna och lisa största delen av lovet, vi har varit och kollat på wille när han spelade med sitt band någonstans som jag inte kommer ihåg just nu. Det var iaf skit kul! mest 23åringar och uppåt eftersom det var 18års gräns, men det gjorde inte oss något ;) det va jätte kul iaf.
sen har vi varit på bio och sett "i taket lyser stjärnorna" det var en upplevelse x) dom grät så sjuukt mkt! jag satt och försökte varken skratta åt dom och inte heller gråta. men så började johanna fråga mig varför jag var så tuff och inte grät något! och såklart börjar jag oxå gråta då, haha.
sen har vi sovit hos johanna x-antal gånger och hittat på roligt grejer, ätit ben&jerry´s bla ;)
sen har jag varit i stan, träffat vänner, varit på middagar, hjälpt till att måla och vaxa båten, fick blåa prickar över nästan hela överkroppen som inte gick bort sen på kvällen när jag skulle bort. inte jätta kul kankse :P
det här är vad jag kommer ihåg, det har varit jätte skönt att få vara ledig ett tag. hoppas ni oxå har haft ett bra lov! :)

   

RSS 2.0