hatar rubriker

Helgen är över och lååååååång helgen närmar sig :D
Idag har jag visat min power point om mig sjäv på datakunskapen, och jag och Lisa har pratat på spanskan idag ;) om vår resa till spanien, det gick rätt bra, utom att vi började garva..men men man kan ju inte vara bäst i allt elr hur? x)
Så nu är allt klart i skolan!! jag har inget kvar att göra:D känns för jävla bra måste jag säga ;)
Utom att jag ska göra en extra uppgift på datan på torsdag, för att hon ska kunna sätta betyg på mig, vg/mvg. hoppas det går bra.
Imorn har 3orna utspring kl 1. och kärrtorp halv 3 tror jag. så får se ifall jag hinner dit. På kvällen ska jag först på Linas studentmotagning och sedan Niklas :)

Helgen bestod av:
Stan på fredagen, jag och Lisa följde med Johanna som skulle vaccinera sig.
Lördagen åkte vi ut med båten, jag vann tipspromenaden och senare på kvällen efter Sverige-Danmark matchen, så vann mitt lag charaderna :)
Söndagen, på morgonen åkte jag upp i Anders och Lenas mast;) kollade utsikten lite. sen åkte jag, Jakob och Patrik över till Nämdö och köpte glass :) vi åkte hem vid 3, jag träffade Lisa i Slussen 4, vi gick och fikade och gjorde klart spanskan.





 

4 skoldagar kvar

Nu har det gått ett tag sen sist igen, jag kommer inte ihåg vad som hänt :P
Men lite minns man alltid.. jag har jobbat som parkeringsvakt på Hamnens dag, på skolan. Det var faktiskt jätte roligt! :) vi gjorde ett toppen jobb ;) jag har även jobbat i måndags, på Ica och inventerat kl 5 på morgonen. gissa om jag var trött i skolan sen x)
sen har jag vell bara varit med kompisar, i stan, konsert, skolan såklart, som snart är sluuut :D  vi slutar på fredag! jag vet det är sent, men ändå! det känns jätte skönt :) Joel och Camilla har kommit hem oxå :D äntligen!
och så har jag fått reda på att vi ska åka till Grekland efter midsommar :D gud va skönt.
Bilderna ifrån hamnens dag ville inte synas här, men ni kan alltid gå in och titta på

http://www.marinalaroverket.se/bildgalleri/2008_2009/20090530_hamnens_dag.aspx 

Igår var jag och klippte mig oxå, det blev lite kortare än vad jag hade tänkt, men det växer nog ut snart ;) jag är ändå nöjd.
Nu ska vi ut med båten snart, vi hörs nästa vecka vänner :)

RSS 2.0