skola+stan+hemma

hemma ikväll, var i stan efter skolan bara och kollade skidhjälm med Lisa, Kristina, Johanna och Annika.
sen kom jag hem, middag tv, pratade med Joel på Skype(han är i Argentina och pluggar spanska för tillfället) :) skulle träffat Tove men hon verkade oxå lite trött. kankse var bäst så, är lite halv sjuk ändå :/
hoppas ni haft en bra fredag! <3


:)

har fyllt år, jobbat som servitris på 40års fest med stina sen va på födelsedagsfest efter, sovit över hos stina, varit i stan, varit hemma hos johanna och sett på twilight X-antal gånger. elr hon har sett på den X-antal gånger :P

födelsedagen var jättebra! presenter och firande på morgonen:) sen när jag kom till skolan så fick jag ögonbindel och höll på att snubbla i trappan:P sen stod dom där och jag fick 17ballonger, kladdkaka, muffins, sen en engångskamera x) eftersom jag önskade mig en systemkamera så fick jag sen sån ist. sen hade dom pimpat mitt skåp ursnyggt oxå ;)
så söta! :)  på kvällen kom joel och camilla hit (efetersom mamma och pappa hade åkt till tyskland då :/)  och vi gick och handlade goood mat och ben&jerry´s och chips med dipp :D mmm...

helgen innan elr nått sånt, jobbade jag och stina. vilken stress jobb det är! fast ändå jätte kul :D lite jobbigt eftersom det bara var vi 2 som serverade :O  men det fixade vi ;) och hon som hade festen, hennes lilla barn hjälpte till lite oxå ;) och bossade över oss :O efter det åkte vi till stinas kompis som fyllde år där det va överraskningsfest!

sen sov jag hos stina dan efter jag fyllde år. vi chillade mest :) singstar, sunes jul, skärholmenC, mamma mia, godis och så.. mys.

lite om vad som har hänt senaste tiden iaf. puss

     


22/1

Jag fyller 17 år imorgon!!!



Tvåtusennio!

Jätte sämst, jag vet. alla förstår vad jag syftar på? att uppdatera såklart!
men jag lovade ju att berätta, nu när det gått så länge så är det svårt att minnas allt men ska försöka :)
okej..
Jullovs kvällen: vi hade jullov för ett tag sen nu :P men på kvällen hade jag pianouppspel som gick bra:) sen körde vi så snabbt vi kunde till hornstull och jag hoppade på tbanan. vi var på middag med tjejerna från klassen, jätte mysigt! vi åt fondue. och jag tror seriöst att vi åt dom ur huset :O vid efterrätten så gjorde dom en show och tände eld på vårt bort så alla började skrika/skratta och en gubbe brevid började sjung "nu tändas tusen juleljus"..
   

Jul: vi åkte upp till farfar och kusinerna och firade jul. roligt det med! mycket fina klappar och jag fick lära mig köra snöskoter! :D skit kul! fast roligare när någon annan körde:P sen åkte vi spark och sånt man kan göra när det var snö!
     

Nyår: var hemma hos Lina på middag, singstar, ute och sköt raketer vid 12 :) mycket kul! middagen var grymt god! först hummer, oxfilé sen tillsist hemmagjord honungsglass a´la Lina med frukt:)

Laser game: med några från klassen, hah det var kul, som det alltid är! efter det var vi hemma hos Annika och körde pingis, gitarhero och singstar :)
Annars har jag julhandlat, träffat vänner, varit på bio, varit på konsert, tränat lite mm.  härligt lov, men lite jobbigt att komma tillbaka, elr att gå upp på morgonen egentligen. för att träffa alla är kul.

Det var mitt lov, i stora drag. ska försöka bli bättre på att skiva mer nu 2009, men det är mycket plugg oxå. så om jag inte uppdaterar så mycket vet ni anledningen. puss puss ska försöka sova nu för imorn ska jag vara servitris:D <3<3 

 
(Madicken i luciatåget, haha)

RSS 2.0