14:26 25 juni



Jag var i Grekland den 25 juni 2009, och under kvällen så var Michael Jackson på varenda storbilds tv på alla uteställen. vi stannade och förstod efter ett tag att "king of pop" hade lämnat oss. det kändes jätte konstigt, han ska inte död! det blir helt fel. men det var sant, MJ hade dött den 25 juni 2009 14:26.

Han missade därför sin 50 konsert och nu kommer snart denna film att synas på sveriges alla biografer! "This is it" kommer ut på bio den 28 oktober! MÅSTE se den!


                0122.jpg Michael Jackson image by MJFan4Lifee    jacko72-600x400.jpg Michael Jackson image by monty_062


valde nog rätt skola

Nu är både fysik och kemi provet över, trodde aldrig att jag skulle säga dehär, men tror att fysiken gick bättre än kemin (?!)
Igår var söta madicken hemma hos mig, vi sjöng singstar och kolla film (: vi såg slutet på red eye, den är lite rolig men ända läskig!


Idag vet jag inte vad som händer, man behöver inte plugga något idag så det känns BRAA!
funderar på att ta en sväng till stan, vi får se.
sen har jag 2 veckor praktik framför mig nu, så det blir chill :) sen ska vi seeegla med klassen till Canarieöarna!!!!
guud va skönt!
dom kommande veckorna ser ut såhär för min del:

två veckors praktik
två veckor i skolan
en vecka höstlov
två veckor i skolan
FYRA veckor på kanariöarna
två dagar i skolan
JULLOV!

så jag klagar inte :D puss

börjar bli jävligt less på pluggandet!

Jag har haft så sjuukt ont i magen idag :/ så har inte ansträngt mig så mkt i skolan (som jag då brukar göra xp)
engelska redovisningen gick vell bra tror jag. jag ska prata mer fritt bara.
nu ska jag plugga kemi och sen fysik :(

jag lyssnar nu på Robert Pattinson, han har ju för underbar röst. älskar den!
(kan nästan spola fram till 1min)

Utö lunch

idag åkte jag och stina med mamma och pappa ut på en båttur till Utö. vi åt lunch på värdshuset sen glass nere vid hamnen. det var lite halv kallt. hösten närmar sig. men solen var uppe, så rätt skönt iaf :)
sen försökte vi plugga lite, gick sådär :P
jag har iaf gjort klart engelskan igår så nu är det bara fysik och kemi kvar på listan.
imorn börjar jag 10.10 men jag och madicken kanske ska åka tidigare och gymma och bada (: vi får se ifall jag orkar upp.
puss

älskar Bagge!


jävligt kul


så var helgen över igen

fredagen var rolig! jag, lisa och madicken kom i samma grupp (a) vi fick ett papper med massa grejer man skulle göra. tex. bada med kläderna på, hitta en man över 30 år med röda kalsonger mm. :P jag och Karro frågade 2 byggarbetare som arbetade med ett hus, och stod och vinkade till oss med sen när vi väl gick fram till dom så kunde dom varken svenska eller engelska. lyckat!
vi skulle ha vunnit tävlingen ifall inte dom var så dåliga på att räkna poäng. det var nog för att vi hade så många ;) sen åkte jag, madicken, lisa, nick och lidl in till tcentralen och åt på mcdonalds. sen vinkade jag och lisa av madicken som skulle till göteborg :)
på kvällen var jag och Lisa på bio, och såg Beck :) den var bra, roligare och inte lika läskig som dom brukar vara. lisa sov hos mig sen på morgonen, efter hon åkt, stack vi till båten. jag och jakob seglade, det gick rätt bra faktiskt ;) vi var hemma igen vid halv 5 idag. så jag har typ bara ätit middag, lyssnat på musik och översätt en engelsk text.
jag bör göra matte eller fysik nu. men vet inte ifall jag orkar.. det är svårt!
tror jag börjar 10 over 10 imorn, det ska bli skönt ;) puss sov gött!


torsdag vecka36

gick upp 10 i 9. duschade, gjorde smothie och tog det lungt. åkte 10,50 till skolan. gjorde lite matte innan vi började. sen hade vi en matte lektion. sen slutade vi. hade piano 20 över 4, så tänkte kanske hinna hem lite innan. men istället kom jag 10 min försent. tunnelbana var fast mellan slussen och gamla stan! så vi fick sittar där i ca 15 min, utan något ljus och stekhett! det var lite halv spännande (a) fast det tyckte inte kristina och lisa :P
imorgon är det fyren-dagen på skola, vilket betyder att vi ska "leka" med alla andra i skolan(?) vi får se hur det blir.
nu är det snart oskyldigt dömt. får se ifall jag ska kolla på det. puss puss

ännu en dag tillbringad i skolan

idag kom jag INTE försent till kemin, men någon jävel stängde dörren så jag fick inte komma in! jag och lina kom 3 sek efter alla andar. det irriterar mig! men "provet" som vi hade gick bra, även fast jag inte äns kollat på det vi hade prov på:P eftersom jag hade glömt det i skolan. men det var typ bara vad man får och inte får göra i kemisalen. så rätt så lätt att gissa sig fram.
dom flesta åkte hem efter halva matten, så jag var vell hemma runt halv 4. åt lite och kollade på tv. sen efter några timmar gjorde jag lite matte. svarade ja till min praktikplats på Naturhistoriska :) och nu har jag precis laddat ner spotify :D det är lika grymt som alla säger! tack :)


sanningen

nu har jag börjat komma in i skolrutinerna. gå upp tidigt, fixa sin snabbt, åka till skolan, läsa metro, fatta hälften av lektionerna, åka hem, äta, kolla tv, göra läxorna, datan, sova "tidigt".
fast med lite förändringar: jag har börjat gå från tbanan till skolan och sen till tbanan på hemvägen :) det är rätt bra ;) och jag fattar kemin rätt bra, så det är ett plus :P matten och allt annat är skit svårt! bara för att det är dubbelt så högt tempo nu, så det suger :/
jag fööörsöker göra läxorna i tid så att det inte blir så mycket sen. men det är ju så sjukt jobbigt, att jag inte orkar. jag gör en läxa sen får resten vara tills senare..
det är jag dålig på, planera! och göra saker i tid! vet inte hur jag ska bli bra på det. jag vill vara bra på det, men orkar inte.

I helgen var vi ute med båten igen, det var kul. lite gamla vänner kom ut så det var toppen! morgon/nattdopp, glass, sol och musik :)

nu ska jag sova snart så att jag orkar gå upp klockan 6 och duscha. puss.

math.jpg I hate math. image by Cake-Mix


RSS 2.0