2008s sista dagar

hej alla! jag har varit uppe i norrland under jul, så har inte hunnit skrivit någonting alls! men nu efter nyår ska jag berätta om det som hänt ;) snöskoter, middag med tjejerna, julafton mm. men tills dess..

GOTT NYTT ÅR!!

juldopp!

åt middag för ett tag sen, innan det sov jag ett tag, innan det såg jag faktiskt på djungelboken. (som var min älsklings film som liten, men idag var den inte riktigt lika bra som jag trott)
idag i skolan har vi haft föredrag om maskar :P inte särskilt spännande.. vi har oxå haft idrott. efter den så badade jag, Madicken och några fler från klassen :O så sjukt kallt!  sen när vi var tillbaka in igen kom vi på att det blev lite problem med våra blöta kläder... nästa gång blir det bilder oxå.. nu är det bara hoppas på att man inte blir sjuk till jul och nyår!
slutar skolan imorn oxå:D GOD JUL!


luciamys.

Var i sollentuna hos Annika igår. myysigt. vi spelade pingis, bakade lussebullar och pepparkakor :) såg på film.
Det var jag, stina, annika, lisa, ida, ida, mimmi och kathrine :) puss på er!


Heath Ledger


ledig eftermiddag

Nationella gick sådär, rätt bra.. fast vet att jag har några fel :/
slutade vell 12 någonting, stina följde med hem för hon ville inte sitta hemma med sin målare :P och snäll som jag är så kan jag ju inte säga nej, även fast jag var trött :)
men det var trevligt, vi spelade gitarhero och sånt vi brukar göra :P
Sköön dag, inga läxor!! elr inga man måste göra idag iaf! äntligen en dag ledigt. behövde verkligen det!
nu ska jag kolla lite på tv med pappa :) puss sov sött!

jobbig onsdag

mattenationella imorn igen. hoppas veeerkligen att det går bra!!
har pluggat lite nu fast va så jäkla trött när jag kom hem. kablarna hade tydligen brunnit, elr något liknande, i tbanan så vi fick åka stockholmsbussen och tbana den bit som gick och pendel och massa omvägar..sjuuukt mkt folk!
så jag tror nog jag ska lägga mig nu snart.. behöver piggna till mig imorn. den här dan var inge vidare..

god natt..


bandydag

Innebandyturneringen gick skit bra!! :D
var inte taggat ett dugg först! men det gick så bra så man blev det automatiskt :)
vi blev till sist 5e bäst av 40 lag! *stoolt*
tog inga bilder men lärarna lägger säkert upp snart..hittade dom här.
God natt

 
         söta dalmatinerna:)                                                       vi spelar där bakom

Måndag igen

Seeegt med matten igen!! men ska försöka lite till..
men imorgon så är det bandydag! :) vi ska klä ut oss till byggarbetare ;) hoppas det blir kul! har precis fixat byxor av en från mt :) (marin teknik) ska bara hitta tröja nu :)
kramar

(den här låten har fastnat på min hjärna just nu!!)


Lördag

Kom precis hem från Niklas, han fyller 18 i veckan.Grattis!! annars idag har jag typ sovit, kollat på hulken som gick på tv. inte min typ av film menmen..och vänner :D men imorse blev jag väckt av nån jävel som ringde till min telefon (som låg på min magen) kl 07:40! klickade bort så ringde han/hon inte igen:)
nu pratar jag med Lisa på facebook:) ska vell sova snart..kramar!

Boring friday

Fredag - på matten fick vi reda på att vår mattelärare som oxå är min mentor ska sluta, vet inte om jag ska bli glad eller ledsen..sen på biologin så fick man berätta lite om vad man skrivit om, jag fick då prata om kloning. sen efter en låång håltimme, när jag och Johanna gick runt och lyssnade på hennes ipod, hade vi svenska. jag var trött och hade svårt för att lyssna så jag och Johanna satt och skrev ner lejonkungens första låt + djungelbokens: var nöjd med ... och skickade till lite folk i klassen b.la Jocke som blev mycket glad.
Juste, jocke fyllde år igår oxå!! och självklart hade man köpt pressent! ;) jag och Stina hade köpt ett nattlinne med tingeling, hihi.. han har nämligen ingen pyjamas, lite intern skämt kanske:P han gick runt med det igår i skolan xD
Ikväll ska jag nog bara ta det lungt, är lite små sjuk. så nån film kanske idol :)
puss hoppas ni ska hitta på något roligare en fredagskväll
(förra året)

snö!?

vart har all snö tagit vägen?! blir besviken om det inte blir nån till jul! men ska bege mig norr ut då, så det borde komma :D för det här vädret suger ju!..
jag skriver på min uppsatts... ofukuserad som vanligt. men det ska gå! har skrivit 1 sida snart iaf.
idag på spanskan läste jag och Fredrik upp vår dikt som vi översatt. det gick super ;D haha vi förkortade den och hoppades på att läraren inte skulle märka. men joo det gjorde hon :P
nu har jag ätit upp min ben&jerrys så då är det dags att fortsätta skriva..
önska mig lycka till!

ONSDAG.

Slutat tidigt hela veckan känns det som :D jätte skönt! fast utnyttjar inte tiden, idag slutade jag 11 kom hem lite efter 12, lagade pannkakor såg på en film pappa redan börjat kollade på på tv, så fastnade, sen sov jag i nån timme, är lite sjuk så det var skönt ifs. sen har jag gjort massa annat grejs varit i kungens kurva med stina och sen suttit vid datorn och kollat på systemkameror. inte förnst 8 så började jag med biologin, skriva om kloning:S och man ska skriva ca 4sidor! det är tills på fredag.. lycka till!!!
aja imorn har vi skön dag iaf, matte-spanska, puss och hej ska försöka komma igång nu.<3333


TISDAG.



You give me something - James Morrison

RSS 2.0