Skönaste killen ever!


lyckad dag? inte en chans

fy fan vilken otursdag!

Dagen började med att jag vaknade av att mitt mobilalarm gick 08:05 och sen 08:10. jag tänkte att jag kunde ligga kvar ett tag till... nästa sekund är klockan 09:10 och min buss går 09:19! jag orkar inte stressa, för jag vet att jag ändå inte kommer hinna. så jag sätter på datan för att kolla när nästa buss går, då fungerar inte internet (det är i sånnahär situationer man önskar att man hade iphone).
jag äter frukost, klär på mig, sminkar mig och allt det...gör chai latte i min ta-med-mugg, spiller ut hälften på golvet.
går till bussen, hoppas på att den kommer snart. då går den precis när jag går utanför dörren.
men jag tar då en annan buss, och när jag kommer fram har tunnelbanan precis gått! nästa kommer om 10 min. efter 7 min går allt folk där ifrån, jag frågar en tant vad det är som händer. då säger hon att tunnelbanan inte går! faan.
efter ca 15 min kommer en ersättningsbuss som tar oss till en annan tunnelbanestation där tunnelbanan fungerade. så det tog ca en och en halv timme för mig till skolan idag. inte nog med det, jag har även startat ett larm idag.

Jag tror inte jag ska gå ut mer idag! bäst jag håller mig isolerad i mitt rum.


hemma = 12 minus grader!

Hemma nu, det var underbart! älskar dialekten, människorna och klääderna! har köpt massa kläder nu :D
lägger upp bilder sen.
Grease musikalen var också jätte bra!
Nu börjar allvaret igen... orkar inte. är trött på det här vädret, vill ha sommar nu!

             
 

LONDONLONDONLONDONLONDONLONDONLONDONLONDONLONDON

Det var ett tag sen sist, men har haft mycket för mig, det är vell så man säger när man inte skrivit på ett tag(?)
Nä men nu är det iiiinte långt kvar tills jag fyller 18 och åker till London. Närmare bestämt IMORGON!! :D blir en snabb visit, med shopping och musikal!

Ser fram emot det sjuukt mycket!! har fått pengar och allt nu, så det är bara att köra hårt! :)
Ni får ha det bra här hemma, vi hörs när jag kommer hem, kanske till och med kommer upp bilder om ni har tur ;)

L-O-N-D-O-N HERE I COME :D

   


2010!!

Nu är både jul och nyår över, julafton var mysig. Med släkten här som omväxling. fick många fina presenter! men det bästa var ändå en ny snowboard och en resa till london :D åker på min födelsedag!! ska bli mycket shopping :D

under mellandagarna var jag på bio 2 ggr med farfar och kusinerna, vi såg först göta kanal 3, som inte var något hitt direkt. Sen bröllopsfotografen, den var jätte bra tycker jag! haha

Igår var det nyårsafton för er som glömt det, då var jag hos filippa på middag och fest, det var jätte kul! musica, dans, "med andra ord" duell, snöbar, raketer, skratt, foton. så kan man nästan sumera kvällen ;)

nu säger vi hejdå 2009 och välkommen nya decenniumet 2010!

       

RSS 2.0