bada

har packat lite nu. vi ska åka till farfar idag. elr vi ska sova på hotell nånstans och sen fortsätta imorn. men nu ska jag snart gå till sara vi ska nog bada tror jag. jag ska bara fixa mig lite och klä på mig. puss vi hörs när jag kommer tillbaka!


skit mobil!!!

kom hem ifrån farsta nu, har lämnat min mobil på lagning. fick en lånemobil (efter mkt tjafs) den såg bra ut där + att 2 av mina kompisar har en sån. men den suger! blir skit sur. en samsung. den är jätte seg OCH mitt minnes kort fick inte äns platts!! så man kan inte ta bilder.aah..!! hoppas min vanliga mobil blir klar tills jag ska på språkresa. köpte korta strumpor (intressant) och body lotion från body shop oxå. sen ikväll ska jag på restaurang med freddi, tove och felicia.
puss så länge!


hemma

hemma igen. vinden blåser verkligen kraft ur en på havet. är jätte trött. men nu har man både bastat och ätit så det känns lite bättre (:
vilken rolig helg :D först åkte vi ju ut på torsdagen och då la vi till på hallskär, sen på midsommar morgonen bytte vi platts pågrund av vind och för att vännerna inte fick platts men fortfarande på hallskär..jaja. sen så kl 10 så var det blomm och ormbunksplockning. sen silllunch och vid 3 resning av stången och dans :) efter det badade de modiga :) (jag var en av dom) sen var det middag och sen på kvällen satt vi och sjöng när wille spelade och så :) sen gick de flesta till båtarna vid 1. medans jag, lina, wille, lena, gunilla, kenta och anders var kvar och lyssnade på när wille sjöng bla blackbird som jag har på hjärnan just nu.
midsommardagen var det upp kl 10 för 11 var det samling på berget. tävlingar! alla båtar har varsin tävling. det har blivit så att alla vill vinna mer och mer nu ! haha, för nu finns det en pokal som funnits några år, där får man rista in båtnamnet om man vinner ;). det gick sådär. vi vann 2 tävligar. men kom totalt 3a. nästa år vinner vi!
på kvällen var det fotboll :) ryssland-holland!! då satt vår familj och anders, lena, och wille i vår båt och kollade. dom andra i englunds båt. jag gick lite imellan. när jag kom till de andra blev jag målad, (med rysslands färger såklart!) efter förlängning och allt badade vi och spelade kort.
sen söndag på morgonen/dagen så åkte många hem, men vi och englunds åkte till en annan vik nära båtklubben och där gick vi på en låång promenad med piknik. jag, jakob och lina hade piknik uppe på berget sen på vägen hem. mitt på vägen:P sen åkte dom hem och vi stannade kvar en natt. och kollade på nästa match. spanien-italien! då var det spanien som vi hejade på. italien var så mesiga, slänger sig och filmar. bra att spanien vann! sen åkte vi hem på morgonen till båtklubben och packade sen var den här långa, härliga, bästa helgen på hela året slut.
                                   som ni kanske märker så har min mobil varit i farten igen, glömde min kamera hemma:/ men det gick ju ganska bra ändå :)  ( om nån undrar vad vvn står för, var det hilda som såg att nästan inga ryssar i klacken hade tröjor på sig, då sa hon bra! Våga Vara Naken! haha)

midsommar helgen

Sverige förlorade, skit! okej, zlatan var inte bra igår, men det var för att han skadat knät. ingen rolig match. så nu är Sverige ute ur em. tråkigt.
nu har jag packat elr lagt fram allt jag ska ha med, vi ska ut med båten över midsommar nu:) ska blir jätte roligt! älskar midsommar! hoppas det blir många båtar som kommer. jag ska försöka ta många fina bilder :) jag berättar hur det var nästa vecka när jag kommer hem. Hoppas ni oxå får en bra midsommar landkrabbor! <3
 

Heja Sverige

igår glömde jag nämna att jag var på cybertown i måndags :) det var skit kul! var där med jakob och joel. jag tyckte att jag var jätte bra och sköt dom hela tiden, men jag kom sist :( haha, men vi skyller på att jag inte har kört det sen 5an (a)  sen gick vi och spelade biljard.
idag har vi åkt och lämnat kläder till stadsmissionen sen gick jag en promenad med sara och hennes hund som dom ska ha på prov i en vecka, och om dom kan ta hand om honom får den stanna. han var jätte söt, hette isak
snart är det fotboll!! :D Sverige - Ryssland! spännande. jag hoppas och tror att sverige vinner!
   
                 bästa Zlatan                                                            sämsta markus            
                markus rosenberg är jäkla snygg, men tråkigt nog väldigt dålig. iaf förra matchen.

  


jordgubbar

nu är jag tråkig igen..har inte skrivit på länge. men har varit ute med båten och så. men men ..
vad har hänt.. jo, jag var med sara igår, elr på kvällen gick jag och jakob till kämpetorpsfotbollsplan för att wille skulle spela fotboll med sitt korplag ;). sen kom sara och vi spelade basket och hittade en cykel som vi lånade ett tag, men lämnade tillbaka den sen ;) idag har jag varit med marie och vi skulle träffa emma på kvällen men blev inte så. nu har jag precis kollat på gossip girl:D jag missade det 2 ggr innan  :( i helgen var vi ute med båten och tove var med, vi solade mest och JAG badade. bara jag! tove den badkrukan! :P hihi 
nu fick jag glass med jordgubbar! :D mm.. årets först! så nu ska jag äta dom och kolla på tv :) puss

globen

idag har jag och jakob varit i globen. det regnade när vi skulle åka dit och vi har typ 6 paraplyn men alla var trasiga! :O
vi åkte dit för att jag skulle kolla på en bikini.. en svart :P som jag aldrig hittade förut. såg att det fanns 2-3 kvar på hm. passade bra så tog den. sen åt vi kyckling sallad :) jatte god! sen kollade vi på solbrillor men hittade inga.. så vi åkte hem, och jag fick städa hela övervåningen :O :S inte kul ska jag säga!
nu ska vi äta snart, sen kommer felicia och tovie :) vi ska kolla på film och så, funderade på att tälta men blir inte så eftersom tove ska upp 6 för hon ska jobba:O och vem går upp så tidigt om man inte behöver? inte jag..
nu måste jag byta om och så.. byebye


         
                                                                                                 det ser gott ut elr hur? :)


sommarjobb?

jag har inte hittat nått sommarjobb än :/ känns inte alls bra eftersom jag ska på språkresa och allt :S
ska kolla dagiset jag praoade på förut om jag får jobba där..
men om någon vet någon som behöver hjälp på jobbet elr nått så skriv till mig :) jag tjänar gärna lite extra pengar! ;)
bye

4 år tillsammans!

nu var det, igen, länge sen jag skrev.. blir så ibland, och så kronglade bloggen lite. men nu är jag tillbaka igen :P
jag har under tiden jag inte skrivit, varit på bal, slutat 9:an och massa annat.
balen var kul, alla var finklädda, det var fint dukat och allt, lärarna gjorde uppträdanden som var rätt roliga faktiskt ;) 3 rätters middag, sen dans och så.
dagen efter var vi på flaten badet med klassen, det var mysigt. men skolavslutningen, vilket gråt kalas!!! alla tjejer grät! trode inte jag skulle gråta så mkt!
först var vi i matsalen och kollade på uppträdanden, som var jätte bra! mimi sjöng bla. där började tårarna rinna. på mig och tove. sen sjöng vi blommens sången. (vår skolan har en egen sång) och rektorn höll tal och så.
sen gick vi upp till klassrummen, då trode jag inte att man skulle gråta mer, men jojo.. inte i klassrummet men efter! oj alla grät. till och med linn som ja : hah jag kommer inte gråta! kom ut som om någon dött!
vi gick runt till lärarna och kramade dom och gav vissa presenter. sen gick vi ut .. men freddi ville gå in igen:P men till sist blev vi vell utslängda :P vi gick och handlade lite mat sen gick vi till bergen och satt oss och badade. sen var man tvungen att skynda sig hem för joel skulle komma på middag. sen på kvällen åkte vi till ilaf men alla tjejer, och satt där utanför på nån gräsplätt med massa gott.;) alla 9or skulle åka nånstans tillsammans, men det var tur att vi inte åkte dit, för det blev ett fjasko. och det var till och med slut när vi kom till ilaf. :P   
det känns fortfarande tråkigt att lämna alla, man kan ju alltid träffa dom man vill träffa utanför skolan, men det blir inte samma sak! man kommer aldrig gå i samma klass mer! det känns skit! nu ska alla gå olika vägar.
men vad ska man göra åt det? så är det för alla.. man får hoppas att det blir lika bra i gymnasiet nu då.
puss på er!







 
  
 


skolan lider mot sitt slut.

nu sitter jag här i mina balskor, har prövat min klänning, skor och örhängen nu :) det blir nog bra , hoppas jag. vi har ju balen imorgon. så ska till frisören imorn och klippa mig och göra blonda slingor. sen ska hon sätta upp nått enkelt. sen ska tove, fredrica och julia komma hit så ska vi åka cab till skolan på kvällen ;)
idag har vi städat skåpen och sånt tråkigt. sen fick vi pannkakor med glass :) för att det var sista lunchen.
sen åkte jag, fredrica och julia till stan, jag köpte en vit klänning som jag ska ha på skolavslutnigen.
sen åkte vi hem eftersom vi inte hittade nån svart bh-bikini!! det finns inga! om någon vet någonstans det finns, tala gärna om det då :)
men då kom jag bara hem lite snabbt, bytte väska sen var det pianouppspel (elr vad man säger)
nu försöker jag komma på vad jag ska ha på mig imorn, eftersom dom sa idag att vi ska klä ut oss :S ska nog gå till fredrica lite tidigare imorn eftersom hon har värsta utklädnings lådan :O ;) haha
men det blir nog bra :) sen slutar man 9:an på torsdag!! :O känns både bra och dåligt..
ska nog sova snart så man får sin skönhetssömn till balen ;) hah
pussar och kramar

tomat face!

kom hem från båten för ett tag sen, visste inte att jag såg ut som en tomat i ansiktet! :O  haha men hoppas det går bort till balen på tisdag:S och blir brunt ist :)
hände inte så mkt i helgen, bara solat och badat. träffade några andra som vi känner och va med dom lör-sön. tove kom inte med ut eftersom hon blev sjuk och mådde dåligt :/ så de var tråkigt.. 
men nu ska jag duscha så ciao!

image29   image30
(bilder från förra helgen)


RSS 2.0