helgen.

I fredags stod jag och Stina på båtmässan, men vi var inte i vår monter och delade ut lappar så länge, utan vi gick runt och fiskade, kollade båtar, åt godis, raggade killar, åt lunch och så ;) det var ovanligt roligt på mässan i år, elr vad säger du Stina? ;)
På kvällen var jag på La Rouge med Johanna och Ca och tog lite drinkar. Det var väldigt trevligt måste jag säga! mysigt ställe.
Igår var jag först på middag hos Erik som fyllt 18. Sen kollade jag på melodifestivalen med Stina och Gusten. Vi ringde som tuusan på Salem, men icke vann han! utan Anna Bergendahl... hon va vell oxå bra. men han va bäst!
Idag har jag inte gjort så mycket alls, faktiskt. Och imorgon är det skola igen, hatar den trista vardagen. vill ha sommar, värme och sool nuuuu!!
 

Från i torsdags


Salem Al Fakir

Idag har vi först varit i skolan, sen åkte jag och stina lite tidigare så vi hann hem till henne och hämta kameran och ta ut pengar. sen åkte vi till stan och fick springa lite för att hinna till Salem Al Fakirs "spelning" och skivsignering. Det va kul och vi fick oss en konversation med honom, han är underbart snäll! Och imorn ska jag och stina stå på båtmässan, kom och hälsa på vettja!

"vi ses på berns Salem!"
"Jaa ni måste komma! vi är inte klara än, men det kommer bli grymt!"




nu börjar allvaret igen

Hemma nu, det har varit jätte kul att vara så många :) de är väldigt härliga och sköna personer :)
nu börjar skolan igen :/ orkar inte... men men vad ska man göra? kul att träffa alla iallafall :)

hoppas ni haft det bra!


lov

sitter just nu i stugan i funäsdalen, ska snart på grillbuffé med familjen och 14 pers till :) ska bli kul!
idag har jag åkt skidor, igår åkte jag snowboard. kändes ovant med skidor, men det var grymt kul :D
sen måste jag bara säga:

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!

till min kära vän Lisa som idag fyller 18 år!! ÄLSKAR DIG GUMMAN!!


RSS 2.0