kärlek.

Ni betyder allt!
Älskar er.


 




och så var det måndag igen

Helgen är redan över. I fredags så var jag och stina i stan först. sen åkte jag, stina, mimmi, gusten, douglas och nick till lisa och grillade o umgicks :) det va mysigt!
lördagen så vattenslipade och målade jag och johanna botten på båten. blev rätt bra, även fast vi va tvugna att snåla på den lilla mängd färg vi hade :P vi fick mycket hjälp, tips och så av folk på båtklubben. ibland är det bra att vara tjej!
Idag har jag och gusten fixat i mitt rum. det va lite halv kaos. och jag orkade inte ta tag i det, så det va tur att han hjälpte mig! tackar för det :)
imorgon är det skola igen :/ och då ska vi börja med estetiska val, jag fick inte musik utan bild istället. får hoppas på det bästa...

nu är det nog god natt för min del. puss och kram


<3

Du betyder sjukt mycket för mig. vill inte att det är såhär.

Its a beautiful day.

Igår blev det Harry B James med Felicia och Sara. Det va kul att träffa tjejerna och vi hade roligt :D
Imorse när jag vaknade gjorde jag smoothie, tog med radion och satte mig ute i solen. underbart skönt :)
Nu ska jag plugga lite .... sen åka till ikea med mamma, för att köpa lådor mm till mitt rum.
puss och kram, ha en underbar dag tillsammans ute i värmen!







en vanlig tisdag

Jag och Lisa vaknade halv 7!!!? inte okej! sen somnade vi om och vaknade 12. så vi har bara ätit frukost, kollat klart på step up och så :) nu ska jag kankse fortsätta med skoljobb... asså påsklov är bara ett annat ord för "plugga hemma"!!
Ikväll ska kanske jag, lisa, felicia och sara åka till Harry B James.
kram

 


torsdag.

Igår var det lill-lördag så jag var på krogen med Fredrica, Stina, Towe och...ca 12 till (?) vi köade till Baba Sonic i 30 min kankse, men dom släppte in folk jäävligt segt. så vi åkte till Ego istället. Det var rätt kul, lite fjortis ställe men men.
Idag har jag bara varit och ätit lunch med mamma och jakob. Som klarade moppe kortet! grattis!!
Nu pluggar jag lite svenska och lyssnar på musik. ikväll ska jag träffa Sara, va ett tag sen!
underbart vääder måste jag bara tillägga :D

Juste! Hittade denna sida http://www.gratispremium.com/?ref=81835 klicka in där och gör en av deras gratis kampanjer så får du SPOTIFY PREMIUM!!

Ha en underbar dag allesammans!

lovlovlovlovlovlovlovlovlovlov

28 unikavisningar igår, det va ju väldigt bra :D tackar för det.
Idag vaknade jag och hoppade innerligt att det inte skulle se ut som gårdagens morgon. och nejnej det va strålande sol och nästan ingen snö kvar :D så jag och mamma har varit ute och gått, varit på apoteket och handlat upp hela affären tror jag (?) :O ska nog inte äns nämna hur mycket det gick på...
sen har jag mest suttit ute i solen och lyssnat på musik, det var så bra väder att jag tillochmed hade shorts!!
nu ska jag börja plugga, och sen kankse baka eller något annat kul :D älskar att vara ledig, det är sjukt skönt.
Hoppas ni får en bra dag, puss och hej!
 
 

??

               4 april 2010                                       5 april 2010
 
   

!!!!!!!!!!!!!!!!

Okej, jag har varit ute och gått med Fredrica i solen, sen när jag kommer hem så fungerar inte vattnet!! = ingen toa, ingen dusch, inget dricksvatten, ingen ren disk! och vi ska snart ha 11 pers på påskmiddag. nej men allt är toppen!!!!!!!!


vååååår och Påskafton!

Hej allesammans! idag...Påskafton då! och kan det vara bättre väder ute just nu? :D man blir så glad när man vaknar och drar upp rullgardinen och man blir bländad av den starka solen som strålar in :) äntligen kommer våren!

Det har hänt mycket sen sist, varit ute på krogen, gymmat, varit på jobbintervju för sommaren, fixat med båten till sommaren mm.
Nu ska jag snart till stan med mina älsklingar, Kristina och Mimmi! Ha en bra Påskafton och ta hand om varandra, puss och hej!



RSS 2.0