skola imorn

Nu har jag precis vaknat upp hemma hos madicken, lisa och madicken töntar sig och försöker klar en sånhär kub med massa färger :P
jag är rätt trött för lisa har hostat hela natten!!
sen är det skola imorn... känns inte helt okej!
men annars är det bra :D

slappdag

Igår åkte jag och träffade johanna på östermalmstorg, vi gick och köpte en klänning som jag kollat på innan. så nu är jag fattig..
sen åkte vi hem till mimmi, där hon och ida låg i poolen och badade :) så vi badade lite med dom och sen skulle mimmi klippa sig så jag ida och johanna åkte in till slussen och gick runt och kollade lite. åt på mcdonalds sen åkte vi hem.
idag skulle jag och ida åkt till kathrine och badat i hennes pool x) men ja det blev inte så av olika anledningar ;) vi kanske ska på bio ikväll ist :) annars ska jag på fest hos alice, var ett tag sen jag träffade henne så det vore kul :)
så idag på dagen har jag inga planer direkt. ska vell slöa lite framför tvn med en film och kanske ute i solen en stund :)
   

hösten närmar sig snabbare än vad vi tror



den här sommaren har gått fort. och nu är det snart bara en vecka kvar tills allvaret börjar. med tidiga mornar och sena eftermiddagar, matte C och kemi. men om man bortser från allt det jobbiga, kommer nog denna hösttermin bli grym! vi ska ut och segla och knappt gå i skolan. så jag vet inte, man bör kanske inte klaga?
det är bara så grymt skönt att vara ledig och få göra nästan vad man vill. och nästa sommar kan vi ta bort nästan oxå.
så nu ska jag bara se framåt och vara glad över dessa 10/11 veckors sommarlov som vi haft :)
 

Greece

jag tänkte lägga upp lite bilder ifrån grekland :) det var så härligt där! saknar det nu när sommaren börjar lida mot sitt slut.
                     

RSS 2.0