HEJDÅ KYLA!

sista inlägget på 4 veckor nu!! har packat klart nu så ska sova.
ha det bra här i kylan vänner!

HEJDÅ SVERIGE HALLÅ KANARIEÖARNA :D

någon idé på rubrik?

Tagit grissprutan idag!! just det gjorde inte så ont, det var min andra hand som värkte som faan. för jag och kathrine gick in till syster och en annan läkare och tog samtidigt och då sa hon "jag vill hålla dig i handen!" så när jag ska sträcka fram handen så slår jag den i bordet så det gör så jäävla ont! haha klantig som jag är ibland... men det var rätt bra ändå, då gjorde inte själva sprutan så ont ;)
sen har jag även haft fysik nationella :/ gick inte alls lika bra som jag hade hoppats på...
efter skolan följde jag med stina till en seglar affär vid slussen, hon ska köpa ett seglarställ till seglingen. liite dyrare än mitt som har köpte på båtmässan, hihi. man är vell smart?
nu ska jag äta sen göra lite på mitt biologi arbete. C ya later <3

Härligaste sommarkänslan! så ni här hemma har något att drömma er bort i när jag ligger och solar på havet bland alla delfiner ;)

EN VECKA KVAR NU!!

Idag börjar jag inte förns 11:45, så lång sov morgon har vi inte haft på jääätte länge! men jag vaknar ändå vid 7 eftersom väckarklockan ringer..men när jag ska stänga av den så är den redan avstängd...
kan ha varit för att det inte var min som ringde utan pappas. aja. då var det bara att somna om igen.

Nu ska jag göra lite mat och sedan göra lite fysik sen blir det skola till 3 idag. känns ändå helt ok. imorn är det Nationella proven i fysik!! det känns tufft!

ha det så bra så länge... och juste! IDAG ÄR DET BARA EN VECKA KVAR TILLS VI SITTER PÅ PLANET PÅ VÄG TILL KANARIEÖARNA!! :D yeeees!!
   

SWISH..! så var helgen förbi...

Har varit hemma hos madickens pappa igår och hos hennes mamma idag. vi har pluggat fysik, den tjejen tvingar mig! det är jobbigt att plugga men jävligt bra att hon tvingar mig då så att vi får något gjort!
sen har vi typ tagit det lungt, kollat film, ätit, myst :)
idag var jocke oxå med och pluggade, gick sådär, vi gjorde liite. sen lyssnade vi på musik, kollade gossip girl och spelade spel :P

imorn är det skola igen, helgen går föör fort! och snart åker vi! paaanik! ska bli jävligt kul, men packningen, läxor som ska in innan vi åker och sånt, det är de jag får panik över.
jaja, hoppas ni haft en trevlig helg vänner :) puss på er

några bilder från mimmis födelsedag

    


längtar bort från detta mörka mörker

Iförrgår kl 11.00 var det exakt 2 veckor kvar tills vi sitter på planet påväg mot de varma klimatet vid kanarieöarna :D
I onsdags alltså, då var jag, madicken och lisa i skolan i 12 timmar. 12 TIMMAR!!
det är nästa så att man borde få betalt för det! vi hade bara en och en halv lektion. men vi stannade för att plugga kemi, jätte duktiga! sen på kvällen var det seglingsmöte med föräldrarna och allt. det var en annorlunda men kul dag ändå ;)
igår var det ingen speciell dag, typ samma som dagen innan satt på pluggade, men det var inte lika kul. började få panik till provet som var idag! eftersom jag inte hade börjat på sista kapitlet.

provet idag då, gick sådär...vet inte riktigt, vi får se.
efter vi slutade, vid 2. så åkte jag, johanna och kristina till Båtmässan men vi fick gå in på matmässan, båtmässan och hälsomässan för samma pris ;) as nice :)
så vi åt oss proppmätta på massa smakprover, dansade dansmatta, kollade båtar mm :) trevligt trevligt.
sen har jag köpt ett seglarställ oxå! :)
och hemma har jag bara tagit det lungt, kollat idol. Rabih åkte. tråkigt, han e så skön :/
imorn ska jag plugga fysik och vara duktig! försöka skadar vell inte?

nu är det dags för mig att sova! god natt sverige, snart bär det av. pussar

 


skoltrött

Jag hatar att plugga, jag kan inte plugga, jag pluggar inte, jag får stressigt som fan sen.

RSS 2.0