vinn en iphone4!

Klicka in er här och tryck på gilla http://apps.jumpdisplay.com/macho-tavling/?appUser=283 så kan du vinna en splitter ny iphone 4!



en + gradig jul

Just jag! forgot to tell you! i förrgår tror jag de var, så bokade vi en resa till inget mindre än EGYPTEN över jul. :D ska bli grymt skönt! förutom att vi missar kalle...men men.
skönt att man blir lite solbränd i våra vitaste månader!



hej mitt vinterland!

jahapp, ännu en dag hemma då.... bara projektarbete idag, som vi har jobbat lite hemma med.. dom tar inte närvaro på dessa lektioner för att man ska kunna jobba vart man vill.
har varit ute och gått i detta vinterlad som faktiskt är nu!, druckit varma koppen, ätit majskolvar och gjort matte. ska fortsätta med det nu tänkte jag. så att jag, Gusten, hans mamma och min mamma kan gå på matmässan på lördag utan att jag ska behöva plugga då :) kram




Okeey, de ser inte riiiiiktigt ut såhär än.. men snart :D

Berlin

Nu var de ett tag sen.
förra veckan var de höstlov (skönt!!) då var jag först med älsklingen i några dagar innan jag och familjen åkte ned till skåne, där våra vänner bor, vi åt gott och badade i deras bubblepol, dagen efter begav vi oss över till tyskland och Berliiin! där de blev mycket shopping (inte så värst mycket för min del), tunnelbana, regn, tysköl, promenader som hette duga mm.
denna vecka har vi ingen historia så schemat är rätt chill :) så idag är jag hemma och pluggar lite i körkortsboken (tro de elr ej!) och ska börja med matten nu. innan jag ska laga lite mat och kolla på förra fredagens idolfinal som jag missade. måste ju se när de besöker willes lägenhet! :)



del av berlinmuren!




RSS 2.0