This Is It!

Varit på bio med Ida och sett "This Is It" den var bääst!! han verkade vara en sån skön, ödmjuk, snäll och härlig person. han är verkligen the king of pop!


sandhamn

på dagen idag har jag gått promenad, åkt båt och gjort marinbiologi arbete. sen när vi och våra vänner bytte plats när nästan alla andra båtar åkt hem. så såg vi att det gick att sätta på bastun! så vi har bastat och badat i havet :) härligt!
 

höstlovet är här!

Ligger nu i sandhamns hamn, sitter i båten medans det regnar utanför. och höstlovet har inte äns börjat än :)
ska vara här tills på tisdag... fråga inte varför.
men det lär bli trevligt, vi ligger här med våra vänner bredvid. ska kankse äta på värdshuset ikväll. annars blir det bad i hotellpoolen, film, läxor, musik :)
sen om jag har tur, kommer madicken och foppa ut och livar upp min dag imorn :D
resten av veckan ser ut såhär änså länge:
lör-tis sandhamn
ons jakob fyller år, ut och äta :)
tor hem till mimmi och fira henne för hon fyller år på fredag :)
fre vänner från skåne kommer och hälsar på, så stadsvandring blir det vell då:P och på kvällen ska jag och Ida se på THIS IS IT!! :D yeeees! Äntligen!
lör släktmiddag för jakob
sön vila, stan kanske. inget bestämt. kankse träffa marie här då :)

såå från att inte veta vad jag ska göra i veckan har jag inte en ända ledig dag:O = kommer inte göra några av mina 1000 läxor :/ så allt är som vanligt alltså.

han är ju för UNDERBAR xD


i fredags, så jävla ballt :D



har varit hemma idag och igår. sjuk.. men imorn blire skola. ska iallafall gå på matte provet. puss och hej

helgen

I fredags var sista dagen på jobbet, det var lite tråkigt.faktiskt. jag åkte hem duschade begav mig sedan hem till Johanna. vi köpte pizza på ett as gott ställe! dom var sjukt goda! sen såg vi på idol och efter det köpte vi godis och såg på "A walk to remember" världens bästa film!
I lördags var jag, Madicken, Johanna och hennes 2 kompisar i stan. jag köpte en randig tröja. sen tog det oss 3 timmar hem till madicken!! inte okej! vi stod på perrongen men missade ändå tåget! det var kort och vi satt längst fram och lyssnade på musik...suck. men iaf, vi åt middag, sjöng sing star, och jag fixade hennes video efter många hjälp-oss-med-videon-samtal. haha. så kunde ändå ingen, men det fixade jag själv ändå sen :D
I söndags var vi i stan igen, den här gången för att fika med tjejerna och snacka om praoplattserna :) väldigt mysigt, vi har alltid himla kul tjejer, älskar er :)
   

   


så jävla söt!



Eller vad säger du, mimmi? ;)

torsdag imorn

snart är mina 2 veckor på Naturhistoriska över. först var jag lite skeptisk. men det är helt ok. idag åkt vi bil till Furusund där vi träffade en herre som körde oss med hans båt, ut till en ö där han hade hittat en 200kg död säl. min handledare och en annan kollade hur den hade dött och jag lekte med gubbens hund ;)
det är rätt chill och kommer säkert sakna det lite ;)

årets grymmaste


..,

Fin tycker jag, och hon e grym


en vecka kvar nu

nu har jag snart varit hälften av tiden på Naturhistoriska. det är verkligen sånt man inte är van vid att se om man säger så :P tar proversälar mm..ska nog inte gå in på detaljerna.
sen har vi sett på cosmonova 2 ggr oxå ;)
Imorn ska jag hem till madicken och parta lite, sen på lördag blir det nog film mys med Johanna, Emma och kanske några fler :) söndag= upp vid 6, möta johanna och ta upp båten..tungt.
hoppas ni har det bra, vi hörs

RSS 2.0