Sofia och Kristinas nya livsstil börjar nu!

Igår efter skolan åkte jag och kristina hem till henne och fick lite mat, sedan begav vi oss till gymmet! tro det eller ej!
när vi kommer in går kristina genom spärrarna (eftersom hon redan har köpt ett kort) sen går vi till kassan, eftersom jag måste köpa ett också. medans jag betalar så räcker han i kassan fram ett pass där det står "yoga" då frågar vi vad vi ska med det till, då säger han om ni vill gå på det? finns det inget annat? men jag vet vell inte vad ni vill gå på?!
aa efter lite tjafs eller vad jag ska kalla det med honom så går två frågetecken mot omklädningsrummet med mitt nya kort och ett pass där det inte står "yoga" på längre, utan "bodypump" (?)
vi byter om och går mot gymmet, kör lite på maskinerna, möter lite roliga människor:P efter 40 minuter ser vi att vårt bodypump pass börjar snart!
så vi går ut till killen i kassan igen och ser ut som ännu större frågetecken denna gång, efter lite vägledning har vi kommit till en koridor med lite folk. vi sätter oss där och väntar, efter ett tag går alla in till ett rum och vi följer efter strömmen.
alla börjar ta fram mattor, hantlar, vikter och grejer. vi följer efter och gör som alla andra.
det var sjukt jobbigt! men kul! och han som ledde oss tyckte inte att vi såg så taggade ut så han roppade lite då och då "kom igen nu tjejer, är ni taggade?" och varje gång var det bara vi som ropade "jaaa!"
"jaa det är bra att ni där bak är med iallafall!!

haha så detta är vårt nya liv = träning!! Nu jäävlar Stina, nu kööör vi!!




STANNA HEMMA!

Om man kollar på www.sl.se så är detta budskapet för idag " stanna hemma"
Inga tunnelbanor över jord fungerar, bussar är inställda, förseningar i trafiken överlag mm.
Det stod 200 pers och väntade på ersättningsbussar vid telefonplan, så jag kände i sista sekunden att jag inte ville bege mig ut i detta kaos idag. Det är 22 minus grader och typ 1m snö!! vad är detta?? vi bor vell i stockholm eller(?)
Nu sitter jag här klockan 9.20 påklädd och sminkad. Så dagen ser vell ut såhär: lyssna spotify, kolla film och plugga fysik.

Jag hoppas för eran egen skull att ni stannat hemma idag, och är ni redan ute, då hoppas jag innerligt att ni kommer hem någongång!

 


,

Sometimes you put walls up, not to keep people out, but to see who cares enough to break them down.

M

Jag vet inte vad jag ska säga. Mycket jobbig dag iallafall. Hatar missförstånd och allt sånt.
Men du ska veta att jag tycker om dig sjukt mycket vännen och du betyder allt! skulle aldrig kunna bli ovän med dig, du betyder för mycket :)

"Och vi kommer alltid att vara vänner förevigt?
För evigt." :)


RSS 2.0